Gestabiliseerde mengsels

Gerecycleerde granulaten kunnen (deels) worden ingezet als alternatief voor primaire granulaten, zowel in ongebonden als hydraulisch gebonden toepassingen. Het herbruik van gerecycleerde granulaten en zeefzanden in gestabiliseerde mengsels betekent een belangrijke opwaardering van deze secundaire grondstoffen waardoor de natuurlijke voorraden aan granulaten kunnen ontzien worden.

CERTIPRO is geaccrediteerd door BELAC voor het certificeren van gestabiliseerde mengsels met gerecycleerde en/of natuurlijke grondstoffen. Hiervoor heeft CERTIPRO een lastenboek ontwikkeld in samenspraak met de adviesraad van CERTIPRO.

Voor een lijst van de gecertificeerde vergunninghouders met de verschillende soorten gestabiliseerde mengsels, moet men het tabblad 'Overzicht Certificaten' raadplegen.

 

CERTIPRO houdt eraan de bedrijfsinfomatie van zijn vergunninghouders niet openbaar op het internet te zetten. U zal in de lijst van de gecertificeerde vergunninghouders enkel een productomschrijving terugvinden alsook een de productcode van de vergunninghouder.

Indien u als gebruiker de samenstelling van bepaalde gestabiliseerde mengsels wilt kennen, kan u deze informatie rechtstreeks bij de vergunninghouder opvragen. Zij zullen u een technische fiche toesturen waarin de samenstellende bestanddelen worden opgelijst.

Voor vergunninghouders:

Indien u als vergunninghouder uw cataloog wil uitbreiden of de samenstelling van een mengsel wil wijzigen, moet u onderstaand document vervolledigen en terugsturen naar CERTIPRO.

Let op: WINDOWS 10 gebruikers kunnen soms last ondervinden bij het gebruik van bijgaande link. Wanneer zij onderstaand scherm krijgen, zullen zij Annuleren moeten drukken. Het document zal zich dan openen.

Windows 10 login

In dit geval moet men op Annuleren drukken. Het document zal zich dan openen.